Posjedujemo dugogodišnje iskustvo, znanje i stručnost u svijetu autoplinskih instalacija, a našu cjelokupnu ponudu proizvođača autoplinskih instalacija možete pronaći na ovoj stranici.

DODATNA POGODNOST!!!
Nudimo popust na ugradnju plinske instalacije za osobna vozila – Lovato! Ugradnja plinske instalacije za 4 cilindra već od 6.800,00 kn, ugradnja plinske instalacije za 6 cilindara već od 8.500,00 kn te ugradnja plinske instalacije za 8 cilindara već od 10.000,00 kn
Dovedite prijatelja, poznanika, susjeda i ostvarite dodatni popust na ugradnju plinske instalacije. Saznajte više informacija na naše kontakte!
Naziv usluge MPC
Servis plinske instalacije
(izmjena filtera + usluga servisa)
425,00 KN
Ultrazvučno čišćenje el. brizgaljki * 125,00 KN

U neke modele vozila potrebno je ugraditi simulator količine goriva, a za vozila koja spadaju u rizičnu skupinu po pitanju ventila preporučamo plinski aditiv.
Za detaljnije informacije potrebno je kontaktirati servis.

 

ZASTUPSTVA ZA HRVATSKU:

LPGTECH
Tvrtka LPGTECH stekla je iskustvo u izgradnji auto plinskih sistema i komponenti počevši ponajprije od vakuumskih sustava, preko sistema sa sekvencijalnim ubrizgavanjem te zaključno sa sistemom za direktno ubrizgavanje goriva.
Zahvaljujući vlastitim razvojnim odjelima iz područja elektronike i mehanike, LPGTECH se brzo i pouzdano prilagođava najnovijim tehnologijama i zahtjevima modernih i zahtjevnih sustavima u vozilima.

Atiker Metal Inc je član Atiker grupe u čijem sastavu su tvrtke koje se bave marketingom, vanjskom trgovinom te proizvodnjom LPG/CNG autoplinskih sustave, tekstila, elektronike i obuće. Tvrtka Atiker svoju proizvodnju temelji na Međunarodnim standardima kvalitete ECE R 67-01 koji su odobreni međunarodno kao i konstantno praćenje ISO Standarda 9001:2000, a sve u svrhu stvaranja povjeranja korisnika. Cilj tvrtke su inovativna rješenja i kontinuitet kvalitete uz razumne cijene za krajnjeg korisnika.