Ne tako davno, mislili smo kako ne postoji mogućnost napretka u procesu ugradnje plinske instalacije kao niti njezina održavanja. LPGTECH je odlučio uništiti taj mit i napraviti slijedeći korak. Došlo je vrijeme u kojem je potrebno svijetu ponuditi kompletna rješenja instalacije plina što uključuje nove ideje i nove tehnologije, sa svojim iznenađujućom jednostavnošću.

lpgTECH_baner_RESEARCH_2-940px-x-350px_PL

LPGTECH stavlja vrlo veliki naglasak na vlastitoj proizvodnji i projektiranju pojedinih komponenti LPG autoplinskih sustava, od tech-100, Tech-200, Tech-320 i 320-OBD kontrolera – svi potpomognuti s TECH softverskim rješenjem, kroz patentirane Dragon sustave ubrizgavanja, zaključno s inovativnim Perfect Blue filterima, MultiTECH, BlueTECH, OptoTECH sučelja, PTS-01 senzorska mapa te termoplastičnih cijevi s mlaznicama. LPGTECH alternativni energetski sustavi za vozila rade dobro i na LPG i CNG i to je glavni razlog zašto su sve popularniji u svijetu. Zahvaljujući vlastitim odjelima proizvodnje u području elektronike i mehanike, mogućnost prilagodbe instalacije s najnovijim i najzahtjevnijim motornim vozilima je višestruko ubrzana.

Onama

Koje su glavne prednosti LPG instalacija i komponenti LPGTECH-a?

  • Izvorna rješenja elektroničkih sustava s jedinstvenim tehničkim parametrima potvrđeno u ekstremnim dugoročnim ispitivanjima.
  • Iznimno sofisticirani softver koji radi savršeno s najnovijim drajverima benzinskih motora.
  • Kontrolne značajke ispravnosti montaže i rada plinskih instalacija u vozilu omogućuje korisniku konstantno praćenje stanja instalacije.
  • Inovativni sustav kontrole za ubrizgavanje plina i uštedu goriva.
  • Izuzetno je tehnički napredni mehanički i elektromehanički sustavi s parametrima koji su iznenadili i stručnjake industrije.
  • Patentirana rješenja za neometano funkcioniranje i cjeloživotni rad LPG instalacije.