LPGTECH Tech 200

  • LPG / CNG kontrola ubrizgavanja
  • Pogodan za motore s 4 cilindra
  • Auto-dijagnostičko otkrivanje pogrešaka i instalacijskih nedostataka
  • TECH + sustav automatske korekcije (auto-adaptacije)
  • Cijelokupna zaštita od nedostatka energije i preopterećenja snage
  • Konfiguracija softvera s TECH & STANDARD opcijom
  • Kompozitno vodonepropusno kućište
  • 5 godina jamstva
tech200

Serija TECH-200 su moderni, mikroprocesorom upravljani, regulatori s 48 pinskim žičnim kompletom. Tech-200 kontroleri su dizajnirani za motore do 4 cilindra. Kontroleri kombiniraju napredne tehnologije s razumljivim funkcionalnostima.Procesor kontrolira automatsko kalibriranje i automatsko prilagođavanje, kao i praćenje i ispravke sustava te se nalazi u malenom aluminijskom kućištu dimenzija 114 x 140 x 36 mm. Materijal koji se koristi u Tech-200 kućištu imaju identična svojstva aluminijskim kućištima. To čini TECH-200 kontrolera lakši, jeftiniji i jednostavniji za instalaciju u svako vozilo.

TECH-204 kontroler se sastoji od svih navedenih funkcija i zaštita, jamči izvrsnu kvalitetu i učinkovitost. Postavljanje automatskog kalibriranja i cjelokupnog sustava ne bi trebalo trajati dulje od 15 min. Napredni sustav automatske adaptacije jamči praćenje instalacijskog sustava bez ikakvih problema i, ako je potrebno, ispravljanje vremena ubrizgavanja plina.

TECH-224 kontroler je proširenje modela tech-204. Napredniji procesor u tech-224 omogućuje učinkovitije naredbe kroz cijeli sustav instalacije. Također, njegov program se sastoji od dodatnih postavki, kao što su mjerenje temperature kontrolera, održavanje smrznutog okvira i brži osciloskop. Dodatno, kontrola vremena ubrizgavanja je preciznija nego u standardnoj verziji.
Prednosti Tech-224 serije su: Drugi klizač za promjenu sastava smjese u praznom hodu, bez potrebe za ponovnom kalibracijom i bez pamćenja hlapljivih pogrešaka, što omogućuje da se trajno spremaju pogreške i način na koji je do njih došlo tijekom vožnje.

Comments for this post are closed.