Auto tim je osigurao novi set proizvoda za zdravlje motora Vašeg automobila i održavanje plinskih instalacija! Predstavljamo Vam neke od proizvoda renomiranog proizvođača Datacol, koji će pomoći da Vaš ljubimac radi optimalno, i ima najduži mogući vijek trajanja. Potražite Datacol proizvode kod Vašeg servisera.

ČISTAČ LPG SUSTAVA ZA NAPAJANJE

ČISTAČ LPG SUSTAVA ZA NAPAJANJE

ŠIFRA PROIZVODA: Z350255
Spremnik od 120 ml

MPC: 199,00 kn

Čistač LPG sustava za napajanje Datacol pravi je novitet u svom segmentu iz nekoliko razloga:

• Pomoću svoje ekskluzivne patentirne cjevčice i posebne bočice može se ubrizgati izravno u spremnik LPG bez upotrebe bilo kakvog instrumenta
• Sastoji se od pomno odabranih tvari koje temeljito čiste cijeli LPG sustav ( spremnik, cjevovode, isparivač i brizgaljke)
• Može se koristiti bez razlike na LPG sustavima sa tekućim ili plinskim ubrizgavanjem

Ovaj čistač posebno je formuliran kako bi se uklonila kondenzacija vlage, depoziti mulja , sumpora i amonijaka iz cijelog sustava, uključujući LPG spremnik. Održava čist i učinkovit isparivač, čisti i podmazuje elektroventile i mlaznice.

U skladu je sa normom UNI EN 589

Što je to: To je čistač sa mazivom namjenjen čišćenju kompletnog LPG sustava napajanja.
Gdje: Može se koristiti na svim LPG sustavima napajanja sa ubrizgavanjem goriva u plinovitom ili tekućem stanju koji trenutno postoje.
Kada: Bočicu od 120 ml treba ubrizgati u LPG spremnik, prije punjenja, najmanje svakih 6 mjeseci bez ozira na kilometražu.
Primjena: Na najmanje 80% prazan spremnik spojiti univerzalni pantetirani plastični adapter ( cijevčicu) na navoj centralnog dovoda goriva koji se nalazi na vrhu cijevi za punjenje ( u slučaju potrebe porezati višak adaptera), zatim spojiti ventil bočice sa suprotnim krajem adaptera držeći bočicu okrenutu prema dolje, pritisnuti i ubrizgati kompletan sadržaj u spremnik. Ukloniti adapter i napuniti gorivo.

ČISTAČ DIESEL SUSTAVA ZA NAPAJANJE

ŠIFRA PROIZVODA: Z350250
Spremnik od 300 ml

MPC: 199,00 kn

Čištač sa mazivom namijenjen čišćenju kompletnih instalacija svih diesel sustava, diesel pumpi uključujući i motore common rail kao i sve visokotlačne sisteme zadnjih generacija. U spremniku goriva sprječava i odstranjuje nakupine velikih količina vode, onečišćenja, nakupine parafina, algi, uljnog taloga, lakova. U sistemu za ubrizgavanje čisti od naslaga i podmazuje pumpe, injektore, usisne i ispušne ventile te cijelu komoru za sagorijevanje. Sprječava predizgaranje diesel goriva drastično smanjujući otpuštanje crnog dima, odstranjuje pojavu lupkanja u glavi motora, vraća snagu i startnost, olakšava pokretanje motora, umanjuje vibracije.

Čistač Datapower zahvaljujući svojoj posebnoj formuli odgovara svim motorima nove generacije (Common Rail, Multijet, Diesel pumpe, itd) kao i onima opremljenim filterima čestica (FAP ili Dpf).

Ne sadržava Kerozin. U skladu je sa zakonskom normom UNI EN 590.

Što je to: To je čistač sa mazivom za čišćenje cjelokupnog sustava diesel napajanja.
Gdje: Može se primijeniti na svim postojećim sustavima diesel napajanja.
Koliko: Jedna doza od 300 ml stavlja se u spremnik koji sadrži najmanje 15 litara goriva do maksimalno 80.
Kada: Primijeniti prema potrebi te posebno preporučujemo na servisnim intervalima svakih 10-20.000 km ili 200-300 sati rada.

Prednosti: Sprječava i uklanja do 3 litre vode koja se nakuplja u spremniku kao posljedica kondenzacije. Uklanja parafin, hrđu i bakterije sa cijelog sustava. Sprječava zastarjevanje goriva i odstranjuje korozivnu kiselost sa cijelog sistema za napajanje. Čisti i podmazuje cjelokupni sustav, pumpu i injektore. Optimizira performanse motora uz smanjenje emisije ispušnih plinova.

ČISTAČ SUSTAVA ZA NAPAJANJE NA BENZIN

ŠIFRA PROIZVODA: Z350251
Spremnik od 300 ml

MPC: 199,00 kn

Čistač sa mazivom namjenjen čišćenju svih benzinskih sustava primjenjiv na motorima sa rasplinjačem i elektronskim ubrizgavanjem uključujući visokotlačne sisteme zadnjih generacija.U spremniku goriva spriječava i uklanja vodu,nečistoću, hrđu, taloge alkohola, parafina, bakterija i želatinoznih nakupina. Vraća snagu motora, smanjuje potrošnju i emisiju plinova ( CO, HC, NOX). Čisti dijelove i čelo klipova.

Primjena: Može se primjeniti na svim postojećim sustavima benzinskog napajanja.Jedna doza od 300 ml stavlja se u spremnik koji sadrži najmanje 15 litara goriva do maksimalno 80 l. Primjeniti po potrebi te posebno preporučujemo na servisnim intervalima svakih 10-20.000 km ili 200-300 sati rada.

U skladu je sa zakonskom normom UNI EN 228.

Što je to: To je čistač sa mazivom namijenjen čišćenju cjelokupnog sustava za napajanje na benzin.
Gdje: Može se primijeniti na svim postojećim sustavima benzinskog napajanja.
Koliko: Jedna doza od 300 ml stavlja se u spremnik koji sadrži najmanje 15 litara goriva do maksimalno 80.
Kada: Primijeniti prema potrebi te posebno preporučujemo na servisnim intervalima svakih 10-20.000 km ili 200-300 sati rada.

Prednosti: Sprječava i uklanja do 3 litre vode koja se nakuplja u spremniku kao posljedica kondenzacije. Uklanja parafin, hrđu i bakterije sa cijelog sustava. Sprječava zastarjevanje goriva i odstranjuje korozivnu kiselost sa cijelog sistema za napajanje. Eliminira pojavu bučnosti pumpe u spremniku. Čisti i podmazuje cjelokupni sustav, pumpu i injektore. Optimizira performanse motora uz smanjenje emisije ispušnih plinova.