Auto Tim Centar 2000 d.o.o. posjeduje dugogodišnje iskustvo, znanje i stručnost u svijetu autoplinskih instalacija, a odnedavno smo i jedan od renomiranih Q Service partnera. Našu cjelokupnu ponudu proizvođača autoplinskih instalacija možete pronaći na ovoj stranici, a u produžetku je i okvirni cjenik.

DODATNA POGODNOST!!!
S početkom od 01.06.2017. nudimo popust na ugradnju plinske instalacije za osobna vozila – LPG TECH! Ugradnja plinske instalacije za 4 cilindra već od 5.500,00 kn, ugradnja plinske instalacije za 6 cilindara već od 7.500,00 kn te ugradnja plinske instalacije za 8 cilindara već od 10.000,00 kn
Dovedite prijatelja, poznanika, susjeda i ostvarite dodatni popust na ugradnju plinske instalacije. Saznajte više informacija na naše kontakte!
Naziv usluge MPC
Servis plinske instalacije
(izmjena filtera + usluga servisa)
353,50 KN
Ultrazvučno čišćenje el. brizgaljki * 125,00 KN
Cijena servisa plinske instalacije je okvirna i može se razlikovati u odnosu na marku plinske instalacije.
* Popust 10% na gotovinu

Naziv usluge MPC
Ugradnja plinske instalacije Atiker
4 cilindra 110kW 6.000,00 KN *kartica
5.400,00 KN *gotovina
Ugradnja plinske instalacije LPGTECH
4 cilindra 110 kW Euro Norma IV 7.000,00 KN *kartica
6.300,00 KN *gotovina
Ugradnja plinske instalacije LPGTECH
4 cilindra 160 kW EURO NORMA IV 7.500,00 KN *kartica
6.750,00 *gotovina
Ugradnja plinske instalacije LOVATO, LANDI RENZO
4cilindra 140kw EURO NORMA V 7.600,00 KN *kartica
6.840,00 KN *gotovina
Ugradnja plinske instalacije LPGTECH
5 cilindara do 160kW EURO NORMA IV 9.400,00 KN *kartica
8.460,00 KN *gotovina
Ugradnja plinske instalacije LPGTECH
5 cilindara iznad 160kW EURO NORMA IV 11.000,00 KN *kartica
9.900,00 KN *gotovina
Ugradnja plinske instalacije LPGTECH
6 cilindara do 160kW EURO NORMA IV 9.900,00 KN *kartica
8.910,00 KN *gotovina
Ugradnja plinske instalacije LPGTECH
6 cilindara iznad 160kW EURO NORMA IV 11.600,00 KN *kartica
10.440,00 KN *gotovina
Ugradnja plinske instalacije LPGTECH
8 cilindara do 160kW EURO NORMA IV 11.100,00 KN *kartica
9.990,00 KN *gotovina
Ugradnja plinske instalacije LPGTECH
8 cilindara 160kW – 220kW8 cilindara do 160kW 12.500,00 KN *kartica
11.250,,00 KN *gotovina
Ugradnja plinske instalacije LPGTECH
8 cilindara iznad 220kW8 EURO NORMA IV 14.400,00 KN +kartica
12.960,00 KN *gotovina
Cijene su okvirne, ovise o veličini spremnika i specifičnosti vozila.
U neke modele vozila potrebno je ugraditi simulator količine goriva, a za vozila koja spadaju u rizičnu skupinu po pitanju ventila preporučamo plinski aditiv.
Za detaljnije informacije potrebno je kontaktirati servis.

 

ZASTUPSTVA ZA HRVATSKU:

LPGTECH
Tvrtka LPGTECH stekla je iskustvo u izgradnji auto plinskih sistema i komponenti počevši ponajprije od vakuumskih sustava, preko sistema sa sekvencijalnim ubrizgavanjem te zaključno sa sistemom za direktno ubrizgavanje goriva.
Zahvaljujući vlastitim razvojnim odjelima iz područja elektronike i mehanike, LPGTECH se brzo i pouzdano prilagođava najnovijim tehnologijama i zahtjevima modernih i zahtjevnih sustavima u vozilima.

Atiker Metal Inc je član Atiker grupe u čijem sastavu su tvrtke koje se bave marketingom, vanjskom trgovinom te proizvodnjom LPG/CNG autoplinskih sustave, tekstila, elektronike i obuće. Tvrtka Atiker svoju proizvodnju temelji na Međunarodnim standardima kvalitete ECE R 67-01 koji su odobreni međunarodno kao i konstantno praćenje ISO Standarda 9001:2000, a sve u svrhu stvaranja povjeranja korisnika. Cilj tvrtke su inovativna rješenja i kontinuitet kvalitete uz razumne cijene za krajnjeg korisnika.

AUTO TIM CENTAR 2000 OVLAŠTENI JE SERVISER ZA:

Vršimo montažu i demontažu guma te prodaju novih pneumatika za sve vrste vozila svih dimenzija i proizvođača.
Demontaža i montaža – 13 do 17 cola = 35,00 kn
Demontaža i montaža – 18 do 22 cola = 45,00 kn

Kombi vozila; demontaža i montaža bez obzira na colažu = 50,00 kn

Cijene su po kotaču vozila!

Usluge koje nudimo su: servis klime, zamjena ulja u sistemu klima uređaja, obnova i dodavanje novog plina, dodavanje kontrasta za provjeru propusnosti plina, vakumiranje sistema te pregled filtera klime.
SERVIS RASHLADNOG SISTEMA
(novo ulje, vakum faza i obnova plina)
RASHLADNI PLIN R134a 1g
50,00 kn 0,38 kn

Naš Q Service

Održavanje i servis Vašeg vozila dijelovima kvalitete istovjetne kao i onima prve ugradnje, cijenama rada prilagođenim svačijem džepu.

Q Service u Auto Timu

Q – Service najveći je lanac neovisnih servisnih centara u Republici Hrvatskoj koji obuhvaća 54 profesionalna, ovlaštena i nezavisna, registrirana servisna centra. Dio je međunarodnog lanca Quality Service sa više od 1500 servisnih centara na području Europe uz tradiciju servisiranja vozila dužu od 10 godina. Cijene servisiranja prilagođene su Hrvatskom tržištu uz ugradnju originalnih rezervnih dijelova renomiranih svjetskih proizvođača po nižim cijenama.

Kvaliteta usluge

Kvalitetna servisna usluga po prihvatljivim cijenama naša je ideja vodilja. Naša je briga kvalitetno pobrinuti za Vaše vozilo u svim segmentima servisnog održavanja vozila sukladno standardima i preporukama proizvođača vozila. SVE USLUGE SERVISA I POPRAVKA VOZILA SU NORMIRANE licenciranim  programima i alatima, za svaki model vozila. Svi dijelovi ugrađeni u Vaše vozilo u QS mreži jednake su kvalitete dijelovima prve ugradnje jer ih proizvode potpuno isti proizvođači koji samostalno nastupaju pod svojim imenom, a ne pod brendom proizvođača vozila, te se za njih koristi naziv ZAMJENSKI DIJELOVI.

Školovanje

Svaki QS servis, član QS servisne mreže posjeduje OSPOSOBLJENO SERVISNO OSOBLJE I VRHUNSKI OPREMLJENE SERVISNE RADIONICE koje mogu pružiti kvalitetnu servisnu uslugu. Svi  djelatnici školovani su i osposobljeni u suradnji sa vodećim proizvođačima rezervnih dijelova, alata i opreme.

Jamstvo

Održavanjem vozila u QS servisnoj mreži NE GUBITE PRAVO NA JAMSTVO čak niti tijekom trajanja tvorničkog jamstvenog perioda. Na svaki servisni popravak ili redoviti servis jamstvo unutar QS mreže je 1 godinu.

Q-Service, autoservis za fer cijenu!

Servisno održavanje

Vulkanizacija

Dijagnostika

Redovito održavanje

Ne tako davno, mislili smo kako ne postoji mogućnost napretka u procesu ugradnje plinske instalacije kao niti njezina održavanja. LPGTECH je odlučio uništiti taj mit i napraviti slijedeći korak. Došlo je vrijeme u kojem je potrebno svijetu ponuditi kompletna rješenja instalacije plina što uključuje nove ideje i nove tehnologije, sa svojim iznenađujućom jednostavnošću.

lpgTECH_baner_RESEARCH_2-940px-x-350px_PL

LPGTECH stavlja vrlo veliki naglasak na vlastitoj proizvodnji i projektiranju pojedinih komponenti LPG autoplinskih sustava, od tech-100, Tech-200, Tech-320 i 320-OBD kontrolera – svi potpomognuti s TECH softverskim rješenjem, kroz patentirane Dragon sustave ubrizgavanja, zaključno s inovativnim Perfect Blue filterima, MultiTECH, BlueTECH, OptoTECH sučelja, PTS-01 senzorska mapa te termoplastičnih cijevi s mlaznicama. LPGTECH alternativni energetski sustavi za vozila rade dobro i na LPG i CNG i to je glavni razlog zašto su sve popularniji u svijetu. Zahvaljujući vlastitim odjelima proizvodnje u području elektronike i mehanike, mogućnost prilagodbe instalacije s najnovijim i najzahtjevnijim motornim vozilima je višestruko ubrzana.

Onama

Koje su glavne prednosti LPG instalacija i komponenti LPGTECH-a?

  • Izvorna rješenja elektroničkih sustava s jedinstvenim tehničkim parametrima potvrđeno u ekstremnim dugoročnim ispitivanjima.
  • Iznimno sofisticirani softver koji radi savršeno s najnovijim drajverima benzinskih motora.
  • Kontrolne značajke ispravnosti montaže i rada plinskih instalacija u vozilu omogućuje korisniku konstantno praćenje stanja instalacije.
  • Inovativni sustav kontrole za ubrizgavanje plina i uštedu goriva.
  • Izuzetno je tehnički napredni mehanički i elektromehanički sustavi s parametrima koji su iznenadili i stručnjake industrije.
  • Patentirana rješenja za neometano funkcioniranje i cjeloživotni rad LPG instalacije.
Stručni i školovani tim s višegodišnjim iskustvom pobrinut će se za vaše vozilo, uvijek!
Vršimo popravak i održavanje svih vrsta vozila kao i mehaniku, servise i dijagnostiku.
Na gotovinsko plaćanje odobravamo i do 20% popusta na rezervne dijelove.

Opis Cijena
Radni sat od 165,00 kuna

Svaki spremnik starosti 10 i više godina podliježe atestu tj. tlačnoj probi. Ukoliko spremnik zadovolji ispitivanje, njegov vijek trajanja u vozilu se produžuje za narednih 5 godina. Vijek trajanja jednog spremnika može biti maksimalno 20 godina od dana ugradnje tj. prvog atesta.
Spremnik koji ima tragove korozije potrebno je ODMAH ZAMIJENITI NOVIM!
Na periodički pregled spremnika potrebno je doći s praznim spremnikom plina te dostaviti slijedeće dokumente: prometna knjižica vozila te knjižica spremnika plina.

NAPOMENA: Nakon atesta potrebno je, sa svom dokumentacijom koju vam uručimo, pristupiti tehničkom pregledu radi ovjere produženja korištenja vašeg spremnika. Dodatni trošak u stanici za tehnički pregled iznosi oko 230,00 kn.