Posjedujemo dugogodišnje iskustvo, znanje i stručnost u svijetu autoplinskih instalacija, a našu cjelokupnu ponudu proizvođača autoplinskih instalacija možete pronaći na ovoj stranici.

DODATNA POGODNOST!!!
Nudimo popust na ugradnju plinske instalacije za osobna vozila – Lovato! Ugradnja plinske instalacije za 4 cilindra već od 6.800,00 kn, ugradnja plinske instalacije za 6 cilindara već od 8.500,00 kn te ugradnja plinske instalacije za 8 cilindara već od 10.000,00 kn
Dovedite prijatelja, poznanika, susjeda i ostvarite dodatni popust na ugradnju plinske instalacije. Saznajte više informacija na naše kontakte!
Naziv usluge MPC
Servis plinske instalacije
(izmjena filtera + usluga servisa)
425,00 KN
Ultrazvučno čišćenje el. brizgaljki * 125,00 KN

U neke modele vozila potrebno je ugraditi simulator količine goriva, a za vozila koja spadaju u rizičnu skupinu po pitanju ventila preporučamo plinski aditiv.
Za detaljnije informacije potrebno je kontaktirati servis.

 

ZASTUPSTVA ZA HRVATSKU:

LPGTECH
Tvrtka LPGTECH stekla je iskustvo u izgradnji auto plinskih sistema i komponenti počevši ponajprije od vakuumskih sustava, preko sistema sa sekvencijalnim ubrizgavanjem te zaključno sa sistemom za direktno ubrizgavanje goriva.
Zahvaljujući vlastitim razvojnim odjelima iz područja elektronike i mehanike, LPGTECH se brzo i pouzdano prilagođava najnovijim tehnologijama i zahtjevima modernih i zahtjevnih sustavima u vozilima.

Atiker Metal Inc je član Atiker grupe u čijem sastavu su tvrtke koje se bave marketingom, vanjskom trgovinom te proizvodnjom LPG/CNG autoplinskih sustave, tekstila, elektronike i obuće. Tvrtka Atiker svoju proizvodnju temelji na Međunarodnim standardima kvalitete ECE R 67-01 koji su odobreni međunarodno kao i konstantno praćenje ISO Standarda 9001:2000, a sve u svrhu stvaranja povjeranja korisnika. Cilj tvrtke su inovativna rješenja i kontinuitet kvalitete uz razumne cijene za krajnjeg korisnika.

Vršimo montažu i demontažu guma te prodaju novih pneumatika za sve vrste vozila svih dimenzija i proizvođača.
Demontaža i montaža – 13 do 17 cola = 35,00 kn
Demontaža i montaža – 18 do 22 cola = 45,00 kn

Kombi vozila; demontaža i montaža bez obzira na colažu = 50,00 kn

Cijene su po kotaču vozila!

Naš servis vozila

Održavanje i servis Vašeg vozila dijelovima kvalitete istovjetne kao i onima prve ugradnje, cijenama rada prilagođenim svačijem džepu.

Kvaliteta usluge

Kvalitetna servisna usluga po prihvatljivim cijenama naša je ideja vodilja. Naša je briga kvalitetno pobrinuti za Vaše vozilo u svim segmentima servisnog održavanja vozila sukladno standardima i preporukama proizvođača vozila. SVE USLUGE SERVISA I POPRAVKA VOZILA SU NORMIRANE licenciranim  programima i alatima, za svaki model vozila. Svi dijelovi ugrađeni u Vaše vozilo jednake su kvalitete dijelovima prve ugradnje jer ih proizvode potpuno isti proizvođači koji samostalno nastupaju pod svojim imenom, a ne pod brendom proizvođača vozila, te se za njih koristi naziv ZAMJENSKI DIJELOVI.

Ne tako davno, mislili smo kako ne postoji mogućnost napretka u procesu ugradnje plinske instalacije kao niti njezina održavanja. LPGTECH je odlučio uništiti taj mit i napraviti slijedeći korak. Došlo je vrijeme u kojem je potrebno svijetu ponuditi kompletna rješenja instalacije plina što uključuje nove ideje i nove tehnologije, sa svojim iznenađujućom jednostavnošću.

lpgTECH_baner_RESEARCH_2-940px-x-350px_PL

LPGTECH stavlja vrlo veliki naglasak na vlastitoj proizvodnji i projektiranju pojedinih komponenti LPG autoplinskih sustava, od tech-100, Tech-200, Tech-320 i 320-OBD kontrolera – svi potpomognuti s TECH softverskim rješenjem, kroz patentirane Dragon sustave ubrizgavanja, zaključno s inovativnim Perfect Blue filterima, MultiTECH, BlueTECH, OptoTECH sučelja, PTS-01 senzorska mapa te termoplastičnih cijevi s mlaznicama. LPGTECH alternativni energetski sustavi za vozila rade dobro i na LPG i CNG i to je glavni razlog zašto su sve popularniji u svijetu. Zahvaljujući vlastitim odjelima proizvodnje u području elektronike i mehanike, mogućnost prilagodbe instalacije s najnovijim i najzahtjevnijim motornim vozilima je višestruko ubrzana.

Onama

Koje su glavne prednosti LPG instalacija i komponenti LPGTECH-a?

  • Izvorna rješenja elektroničkih sustava s jedinstvenim tehničkim parametrima potvrđeno u ekstremnim dugoročnim ispitivanjima.
  • Iznimno sofisticirani softver koji radi savršeno s najnovijim drajverima benzinskih motora.
  • Kontrolne značajke ispravnosti montaže i rada plinskih instalacija u vozilu omogućuje korisniku konstantno praćenje stanja instalacije.
  • Inovativni sustav kontrole za ubrizgavanje plina i uštedu goriva.
  • Izuzetno je tehnički napredni mehanički i elektromehanički sustavi s parametrima koji su iznenadili i stručnjake industrije.
  • Patentirana rješenja za neometano funkcioniranje i cjeloživotni rad LPG instalacije.

Stručni i školovani tim s višegodišnjim iskustvom pobrinut će se za vaše vozilo, uvijek!
Vršimo popravak i održavanje svih vrsta vozila kao i mehaniku, servise i dijagnostiku.
Na gotovinsko plaćanje odobravamo i do 20% popusta na rezervne dijelove.

Opis Cijena
Radni sat od 165,00 kuna